Συνέντευξη του Συνδικάτου φαρμάκου για την προσπάθεια κατάργησης του πενθημέρου στις φαρμακαποθήκες, τις εξελίξεις στον κλάδο και τις δράσεις του Συνδικάτου.

Το τελευταίο διάστημα μαθαίνουμε συνεχώς και στον κλάδο μας για νέα κρούσματα κορονοϊού σε χώρους δουλειάς, η εντατικοποίηση είναι πιο έντονη από ποτέ, χιλιάδες συνάδελφοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και η τηλεργασία έχει διαλύσει κάθε έννοια ελεύθερου και προσωπικού χρόνου πολλών συναδέλφων.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο κλάδος του φαρμάκου παρουσιάζει συνεχή αύξηση κερδών και η κυβέρνηση φέρνει απανωτά αντεργατικά νομοσχέδια που ψηφίζονται μέσα σε λίγα 24ωρα εκμεταλλευόμενη την πανδημία.

Για όλα αυτά, αλλά και για την νέα προσπάθεια καταστρατήγησης του ωραρίου στις φαρμακαποθήκες με δουλεία και τις Κυριακές θα υπάρξει ενημέρωση από το ΔΣ του συνδικάτου μέσω συνέντευξης που θα είναι διαθέσιμη στο site μας σήμερα στις 19:00.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.