ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 9/6 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΟΛΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-6-17 ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ  ΣΤΙΣ 3.30 μ.μ 

Το συνδικάτο καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από την βουλή ενάντια στην ψήφιση και των υπόλοιπων προαπαιτούμενων της 2ης αξιολόγησης. Στα μουλωχτά και από την πίσω πόρτα και πάλι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει στη Βουλή με τροπολογία (σε μία σύμβαση για τα ψάρια).ότι δεν χώρεσε να βάλει στο 4ο Μνημόνιο.

Δεν θα τσιμπήσουμε στη κοροϊδία των «θυσιών για να έρθει η ανάπτυξή» και των «μέτρων για την διευθέτηση του χρέους» γιατί δεν μας  αφορούν. Η κυβέρνηση ψηφίζει και σήμερα μέτρα που θα ρημάξουν ακόμη περισσότερο τη ζωή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Μέτρα όπως :

  • Πάγωμα των συντάξεων μέχρι το τέλος του 2022.
  • Ανατροπές στο Νόμο για την Απεργία και τα συνδικάτα, που θα σημαίνει νέα μεγαλύτερα εμπόδια στην δράση τους
  • Παράταση και μετά το 2018 στο Καθεστώς της διάλυσης των ΣΣΕ
  • Μείωση του αφορολόγητου
  • Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς  και  πολλά άλλα.

Συναδελφισσες, συνάδελφοι με το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας οι εργοδότες, οι μεγάλες επιχειρήσεις, το κεφάλαιο επιδιώκουν την εξασφάλιση ακόμη περισσότερου κέρδους, περισσότερων προνομίων. Οι εργοδότες του κλάδου συμμετέχουν ενεργά στον σχεδιασμό της συγκυβέρνησης και απαιτούν ακόμη μεγαλύτερες θυσίες για τους εργαζόμενους.

Ακόμη μία φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδεικνύει ότι είναι έτοιμη να κάνει ότι χρειάζεται για την εξυπηρέτηση των  συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων και της ΕΕ.

Να δώσουμε ηχηρή απάντηση ότι δεν συναινούμε στα σχέδια τους!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗστις 3.30 μ,μ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.