Παράσταση διαμαρτυρίας στοΣΦΕΕ Παρασκευή 9 Νοέμβρη

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ/ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που ομόφωνα αποφασίστηκαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση του συνδικάτου μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΡΜΑΤΥΡΙΑΣ  ΣΤΟ ΣΦΕΕ  ΣΤΙΣ 18.00 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ 280 & ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3.

Με  αίτημα την υπογραφή κλαδικής σύμβασης με όρους που να καλύπτουν τις πραγματικές μας ανάγκες στη βάση της σύμβασης του 2009.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ/ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Οι εργοδότες του κλάδου παρά τα κέρδη τους προτείνουν υπογραφή σύμβασης, χωρίς να προβλέπεται βασικός μισθός, με μειωμένες παροχές και δικαιώματα που με αγώνες χρόνων είχαμε κατακτήσει.Θέλουν εργαζόμενους φθηνούς ευέλικτους χωρίς ωράριο.Αξιοποιώντας όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο απολύουν, τρομοκρατούν, εντατικοποιούν την εργασία, προσλαμβάνουν όλο και περισσότερο ενοικιαζόμενους εργαζόμενους.

Σύμμαχό τους έχουν την κυβέρνηση που ουσιαστικά καταργεί τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις και επιβάλλει γενική συλλογική σύμβαση με υπουργική απόφαση, δηλαδή ο εκάστοτε υπουργός  θα αποφασίζει τον κατώτατο μισθό, παίρνοντας υπόψη του τις  αντοχές και ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. Με λίγα λόγια ότι συμφέρει τις εταιρίες, τους εργοδότες, το κεφάλαιο.

Μην τους επιτρέψουμε να μας γυρίσουν δύο αιώνες πίσω, την στιγμή που υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ζούμε αξιοπρεπώς με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Για την ικανοποίηση αυτών των αναγκών, να ζούμε σαν άνθρωποι και όχι σαν δούλοι, έχουμε όλοι μας την υποχρέωση σε εμάς και στα παιδιά μας να δώσουμε συλλογικά, οργανωμένα και μαζικά αυτές τις μάχες.

Την καλύτερη προετοιμασία  για την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Την Κυριακή 11-11-2018 & ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του συνδικάτου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα την καλύτερη οργάνωση της απεργιακής μάχης.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ  ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ
  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΝΌΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
  • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΣΕ
  • ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ
  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ
  • ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.