Ο εκσυγχρονισμός μας είναι η εκπλήρωση των σύγχρονων αναγκών μας! Συνεχίζουμε!

“…ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία…!”. Ο λαός μας, η εργατική τάξη, οι συνάδελφοι από τον κλάδο του φαρμάκου έδειξαν οτι δεν μασάνε, οτι δεν τρώνε κουτόχορτο. Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών έδειξαν το μπόι μας και το είδαν όλοι οι απέναντι…

Μόνοι μας και όλοι τους! Με αφορμή τις συγκλονιστικές απεργιακές κινητοποιήσεις, δείξαμε οτι έχουμε πολλά κότσια. Τα βάλαμε με την ίδια την κυβέρνηση, με την εργοδοσία, με τις δυνάμεις καταστολής και το μακρύ τους χέρι και δεν κάναμε πίσω. Πρέπει να αναδείξουμε, ακόμα περισσότεροι και περισσότερο, οτι οι ζωές μας δεν θα μπούν στο ζύγι κόστους-οφέλους. Εμείς οι ίδιοι θα επιβάλλουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας!

(…)

Εμείς δεν θα λογαριαστούμε μετά…Εμείς δεν θα βάλουμε ποτέ το κεφάλι κάτω…Είστε όλοι μαζί και εμείς είμαστε και θα είμαστε απέναντι… Είστε κολλημένοι με την ανταγωνιστικότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη, με τα αφεντικά και με τις καρέκλες, όπου αυτές σας βγαίνουν…Εμείς είμαστε αυτοκόλλητοι με τους συναδέλφους μας και τις σύγχρονες ανάγκες τους, στην πάλη για την πραγματική ικανοποίηση τους!

(…)

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο! Δεν είμαστε ούτε καρεκλάτοι, ούτε έμισθοι εκπρόσωποι της εργοδοσίας, προδότες της τάξης μας. Είμαστε εργάτες, είμαστε εμείς που παράγουμε όλον τον πλούτο και θα επιβάλλουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας. Θέλουμε και δεν φοβόμαστε μια ΓΣΕΕ των εργατών. Συνεχίζουμε!

Όλα αυτά, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου, από το webradio του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 17/3. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.