Οργανώνουμε την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς, για την κατοχύρωση των βασικών και σύγχρονων δικαιωμάτων μας!

“…μα είναι εργασιακός παράδεισος, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης σωματείου…”(…)όλοι εδώ είμαστε μια οικογένεια, ας βάλουμε λίγο πλάτη για να βγούμε όλοι κερδισμένοι…”.

Αν δεν είναι μέγα ψέμα, είναι τουλάχιστον η σύγκρουση δυο αντίθετων κόσμων. Δεν μπορεί να είναι εκσυγχρονισμός για εμάς τα ωράρια και οι συμβάσεις πολλών ταχυτήτων, οι εργαζόμενοι πολλών ταχυτήτων χωρίς σύγχρονα και συγκροτημένα δικαιώματα.

Εκσυγχρονισμός για εμάς είναι η κατοχύρωση των βασικών και σύγχρονων δικαιωμάτων μας στη δουλειά και στη ζωή μας, η κατοχύρωση σύγχρονων μισθών, με πραγματικές αυξήσεις, με ωράρια που να μας επιτρέπουν να προγραμματίσουμε τη ζωή μας όπως εμείς θέλουμε, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας αλλά και δυνατότητες που υπάρχουν στο σήμερα. Το ξέρουμε πολύ καλά, έχουμε εμπειρία και τη δύναμη, μέσα απο τους ίδιους τους αγώνες μας, με δυνατά συνδικάτα παντού, να επιβάλλουμε όλα αυτά που δικαιούμαστε! Παράδειγμα μας οι αγώνες των συναδέλφων του κλάδου, από χώρους όπως της DEMO, της Pfizer κ.α.

Όλα αυτά και πολλά άλλα, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, από το webradio του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 13/10. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.