ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ!

Η Ομοσπονδία Φαρμάκου και το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, εδώ και πάνω από 10 χρόνια, βρίσκονται σε σκληρή αναμέτρηση με την μεγαλοεργοδοσία του κλάδου, τα αστικά επιτελεία και τους μηχανισμούς τους για την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης, η οποία να καλύπτει τις βασικές μας ανάγκες.

Τη στιγμή που φαρμακοβιομηχανίες, φαρμακαποθήκες και φαρμακεία για άλλη μια φορά συσσωρεύουν σε δυσθεώρητα ύψη τα κέρδη τους, η ίδια η θέση μας σαν εργαζόμενοι και παραγωγοί αυτού του πλούτου όλο και δυσχεραίνει, με ωράρια-λάστιχο, εντατικοποίηση μέσα στο χώρο δουλειάς και μισθούς, οι οποίοι και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, δεν φτάνουν για να καλύψουν τις βασικές μας ανάγκες.

Για αυτούς και όχι μόνο λόγους, η πάλη μας για την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης και αντίστοιχων επιχειρησιακών που θα καλύπτουν τις βασικές μας ανάγκες στη δουλειά και τη ζωή, πρέπει να πάρει τα χαρακτηριστικά πανεργατικού ξεσηκωμού. Οι συνάδελφοι σε όλο τον κλάδο, στην φαρμακοβιομηχανία, στην ιατρική ενημέρωση, στην φαρμακαποθήκη και στο φαρμακείο, εμείς που παράγουμε όλο αυτό τον πλούτο, το αμέσως επόμενο διάστημα, οργώνουμε τους χώρους δουλειάς, με εξορμήσεις, συσκέψεις και συγκεντρώσεις για την οργάνωση της πάλης μας!

Μεταξύ άλλων διεκδικούμε:

-8ωρο ωράριο εργασίας, Δευτέρα με Παρασκευή

-950 ευρώ βασικό μισθό

-Επαναφορά των τριετιών

-Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας μαζί με μια σειρά άλλα επιδόματα

ΩΣ ΕΔΩ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.