Μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκιο μας! Τώρα βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες! Ούτε βήμα πίσω!

Όλοι ανεβάσαμε το μπόι μας ένα σκαλί παραπάνω… Όλοι μας αναθαρρήσαμε, γιατί οι αγώνες μας μπορούν να μπούν σε μια νέα ρότα και εμείς θα είμαστε οι πρωταγωνιστές! Βγαίνουμε μπροστά ακόμα πιο αποφασιστικά, με την πρωτοπορία μας ένα σκαλί πιο ψηλά, με τους γνήσιους αγωνιστές μπροστά και παντού, χωρίς να “λογαριάζονται μετά”, χωρίς δήθεν και ναι μεν αλλά! Οι εργάτες όλου του κόσμου θα νικήσουν, με τους αγώνες τους στο σήμερα και για το αύριο, γιατί δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό! Από την αποθήκη της Amazon στη Νέα Υόρκη, μέχρι το λιμάνι του Πειραιά, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Παρίσι..!

(…)

Ο σεβασμός τους στον άνθρωπο σταματάει, εκ των προτέρων κιόλας, εκεί που απειλούνται τα κέρδη τους! Ο δικός τους σεβασμός είναι το δικό μας ξεζούμισμα, η ανάπτυξη τους είναι η δική μας κόλαση! Μόνο η ίδια μας η δράση, η οργάνωση μέσα από το συνδικάτο μας, μπορεί να τους κόψει τον αέρα, και θα το κάνει!

(…)

Σημαίνουμε γενικό ξεσηκωμό! Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω! Μέσα από δυνατό και μαζικό Συνδικάτο Φαρμάκου, απαιτούμε την κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων μας, των αναγκών μας στην ιδια μας τη ζωή! Απαιτούμε εδώ και τώρα την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, με σύγχρονους όρους δουλειάς και μισθούς με πραγματικές αυξήσεις που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας!

(…)

Όλοι την Κυριακή, στις 10:30 π.μ., στην Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, στο θεατράκι της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, στο Περιστέρι, (κοντά στο μετρό Αγ. Αντώνιος), πλησίον του ΟΤΕ. Οργανώνουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την κλαδική απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία μας, την Τετάρτη 5 Ιούλη, για την υπογραφή κλαδικής Σ.Σ.Ε. Σημαίνουμε αγωνιστικό ξεσηκωμό σε κάθε εργοστάσιο, αποθήκη, φαρμακείο! Φέρνουμε τα πάνω κάτω!

Την Τετάρτη 5 Ιούλη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Συμμετέχουμε αποφασιστικά και δυναμικά, στην απεργιακή συγκέντρωση, στα γραφεία του Σ.Φ.Ε.Ε.( Αγρινίου 3, Χαλάνδρι)!

Όλα αυτά και πολλά άλλα, όπως συζητήθηκαν, στην εκπομπή του κλαδικού Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, απο το webradio του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 30/6. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.