Κινητοποίηση στο Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθήνας-Δευτέρα 29-06-2020 στις 17:00 στο Γκάζι (οδός Πειραιώς)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση του ωραρίου εργασίας μας 5μερο – 8ωρο (Δευτέρα – Παρασκευή).

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση τη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων μας, την διάλυση του 5ήμερου και 8ωρου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εργοδότη να μας επιβάλλει μια ζωή λάστιχο χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα. Το Σάββατο ανήκει σε εμάς και τις οικογένειές μας.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 το Συνδικάτο μας προκηρύσσει γι άλλη μια φορά στάση εργασίας, από 08:00 ως 12:00,  σε όσες φαρμακαποθήκες ανοίξουν χωρίς να διημερεύουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-06-2020 από τις 17:00 και μετά ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του κλάδου μας στην είσοδο των εγκαταστάσεων του Δήμου Αθηναίων (Οδός Πειραιώς – ΓΚΑΖΙ) όπου θα συζητηθεί το θέμα του ωραρίου των φαρμακαποθηκών του Δήμου της Αθήνας στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου.

Απαιτούμε να ανακληθεί η από 24 Απριλίου 2020 απόφαση της δημοτικής αρχής που ”ανοίγει” τις φαρμακαποθήκες τα Σάββατα και διαλύει το κατεκτημένο ωράριο μας και τα συγκροτημένα δικαιώματα μας, για τα συμφέροντα μιας μικρής μερίδας μεγαλοφαρμακαποθηκάριων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.