ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει την διεύθυνση της εταιρείας Βαιράμογλου Σ.Α.Α.Β.Ε.Ε. (Αντιγόνης 84, Αθήνα) που ενώ απαγορεύει την συνδικαλιστική δράση και την επικοινωνία των συνδικαλιστών με τους εργαζόμενους επανειλημμένα, με τρόπο απαράδεκτο, προκλητικό και παράνομο, κάλεσε σήμερα το πρωί αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες συνέλαβαν τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας μας.

Οι συνάδελφοι βρίσκονταν εκεί από το πρωί λόγω της κινητοποίησης που έγινε στην συγκεκριμένη εταιρεία εξαιτίας των 6 απολύσεων που έχει κάνει και στην προσπάθεια τους να ενημερώσουν τους εργαζόμενους βρήκαν απέναντι τους τις αστυνομικές δυνάμεις που τους συνέλαβαν.

Η αστυνομική αρχή, ενώ κωλυσιεργεί στις καταγγελίες μας για την συνεχή παρακώλυση της συγκεκριμένης εταιρείας, σήμερα έδειξε υπερβάλλον ζήλο στην πρόσκληση της εργοδοσίας.

Καλούμε την κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την εργοδοτική βία και αυθαιρεσία που επικρατεί.    

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.