Η Ομοσπονδία μας αλληλέγγυα στον αγώνα των εργαζόμενων στην e-food

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η Ομοσπονδία χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην e-food για αξιοπρεπή μισθό και εργασιακά δικαιώματα. Η Ομοσπονδία μας στηρίζει τις κινητοποιήσεις και τον δίκαιο αγώνα τους, τις αγωνιστικές αποφάσεις που βάζουν στο επίκεντρο την διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη χθεσινή στάση εργασίας (22-9-2021) έστειλε μήνυμα απειθαρχίας και σύγκρουσης σε όσους νομίζουν ότι τελείωσαν με τα εργατικά δικαιώματα.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους του κλάδου μας να εκφράσουν και να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους στους αγώνες των εργαζομένων στην e-food και στην απεργία που οι ίδιοι αποφάσισαν μαζικά, την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2021, και στην απεργιακή συγκέντρωση στο Π. Άρεως στις 11π.μ.

Η αντεργατικοί νόμοι που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις και κάνουν τους εργαζόμενους “λάστιχο”, με αποκορύφωμα το τερατούργημα Χατζηδάκη της ΝΔ, που έλυσε ακόμα περισσότερο τα χέρια της εργοδοσίας, θα σπάσουν στους χώρους δουλειάς, στο δρόμο του αγώνα.

Αλληλεγγύη και στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων της e-food!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.