Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών, ο αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες μας είναι η κολλητική απέχθεια τους!

Η αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Συρίας πρέπει να πάρει ακόμα πιο μαζικά χαρακτηριστικά. Η έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους γειτονικούς δοκιμαζόμενους λαούς εξελίσσεται και θα εξελιχτεί ακόμα περισσότερο. Ο εχθρός μας είναι κοινός και δεν είναι άλλος από αυτό το σύστημα που ακόμα και την ίδια μας τη ζωή την αντιμετωπίζει σαν κέρδος.

(…)

Εμείς είμαστε κολλητοί με τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μας σε κάθε χώρο δουλειάς. Είμαστε ταγμένοι, κάθε μέρα σε μικρούς και μεγάλους αγώνες, στην προοπτική για την κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων μας στη δουλειά και τη ζωή. Όλοι οι υπόλοιποι είναι κολλητοί, είναι αυτοκόλλητοι με τη μεγαλοεργοδοσία, την καρέκλα της αστικής διαχείρισης, την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, μέχρι και τον “…διαβολικά καλό Τράμπ…”.

(…)

Τα συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά κέντρα που θέλουμε πρέπει να είναι αποκούμπι μας, οργανωτής των αγώνων μας για κάθε τι, μικρό και μεγάλο, για τα σύγχρονα δικαιώματα μας. Ο αγώνας μας, η ενίσχυση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ πρέπει και μπορεί να δώσει και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας το χαρακτήρα που πρέπει να έχει. Γυρίζουμε σελίδα λοιπόν!

Αυτά και άλλα πολλά, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, την Παρασκευή 10/12, από το webradio του ΠΑΜΕ. Ακολουθεί ο σύνδεσμος παρακάτω:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.