Δελτίο Τύπου

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση διαλύει εργασιακά δικαιώματα και προβλέπει μισθούς πείνας, βάσει και του νόμου-εκτρώματος Χατζηδάκη. Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, όπως αυτοί στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, έχουν ένα δρόμο, αυτόν της αποφασιστικής συσπείρωσης στο Συνδικάτο Μετάλλου, η οργάνωση της πάλης τους για την κατοχύρωση συλλογικής σύμβασης εργασίας με μισθούς και δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Το Συνδικάτο Φαρμάκου στηρίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και του Συνδικάτου Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, με την πρώτη στάση να είναι η σύσκεψη την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και η επόμενη να είναι η κινητοποίηση την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 4 μ.μ. στη Βουλή.

Είναι ώρα να δείξουμε τη δύναμη μας! Όλοι για έναν και ένας για όλους!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.