Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών Συνδικάτου 2024

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και όλες τις  συναδέλφισσες  από τον κλάδο,  που για άλλη μια φορά έδειξαν την εμπιστοσύνη  τους  στο Συνδικάτο μας, με την μαζική συμμετοχή τους στις πρόσφατες  αρχαιρεσίες. Αρχαιρεσίες που έγιναν μέσα σε μεγάλες απεργιακές μάχες και μέσα σε αγώνες στον κλάδο, ενάντια στην αντεργατική επίθεση της κυβέρνησης και της  εργοδοσίας, ενάντια στις απολύσεις και την εργοδοτική τρομοκρατία σε χώρους δουλειάς.

Σε αυτές τις συνθήκες, η συμμετοχή των συναδέλφων εκφράστηκε με σημαντική αύξηση και στις αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του. Στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου ψήφισαν 2065 (αύξηση 10,55% σε σχέση με το 2021/1868 ψήφοι) και στις αρχαιρεσίες  για τους αντιπροσώπους στα συνέδρια της Ομοσπονδίας του κλάδου και του ΕΚΑ ψήφισαν 1544  (αύξηση7,07% σε σχέση με το 2021/1442 ψήφοι). Για την Ομοσπονδία εκλέγονται 39 αντιπρόσωποι (από 36 το 2021) και για το ΕΚΑ 21 (από 19 το 2021).

Η μαζική και αυξημένη συμμετοχή από πολλούς χώρους δουλειάς από όλο τον κλάδο, η συμμετοχή νέων συναδέλφων, συνολικά το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών, είναι ένα θετικό βήμα, που μας δίνει την δυνατότητα να αγωνιστούμε από καλύτερες  θέσεις ενάντια στην επίθεση  που δεχόμαστε σήμερα οι εργαζόμενοι του κλάδου και όλοι οι εργαζόμενοι, από την κυβέρνηση και την εργοδοσία, σε όλα τα βασικά δικαιώματά μας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μας, γνωρίζουμε ότι εμείς είμαστε  οι παραγωγοί του πλούτου, χωρίς εμάς κανένα εργοστάσιο, αποθήκη, φαρμακείο, ιατρική ενημέρωση δεν μπορεί να λειτουργήσει, γνωρίζουμε ότι η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι, ο λαός  μας  όταν το αποφασίσει μπορεί να κάνει  πράξη την  προοπτική για ένα καλύτερο κόσμο, όπου θα απολαμβάνουμε τον πλούτο που παράγεται.

Τα αποτελέσματα στις αρχαιρεσίες  και όλη η δραστηριότητα του συνδικάτου, οι μάχες  που έδωσε όλο το προηγούμενο διάστημα, μας  γεμίζουν αισιοδοξία για την δύσκολη συνέχεια που έχουμε. 

Η συσπείρωσή μας, ας γίνει ο εφιάλτης όλων αυτών που μας θέλουν με το κεφάλι σκυμμένο.

Μαζί, οργανωμένα, με το Συνδικάτο μπορούμε να διεκδικήσουμε την δική μας ζωή, να βάλουμε μπροστά  τις  δικές μας ανάγκες!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από:

Σταθουλόπουλος Στάθης του Δημητρίου ΣΥΝΦΑ

Ζέρβας Βαγγέλης του Χρήστου CCM

Ματσώκης Πέτρος του Νικολάου DEMO

Βασιλός Γιάννης του Θεοφάνη GAP

Κρικέλης Γιώργος του Θωμά PHARMATEN

Τάκας Πολύκαρπος (Πόλης) του Αποστόλη ADELCO

Μαυρομάτης Στράτος του Εμμανουήλ FAMAR

Καλομοίρη Χρύσα-Δήμητρα του Γεωργίου ΕΛΠΕΝ

Κωνσταντινίδης Ηρακλής του Χαραλάμπου LAVIPHARM

Θεοδώρου Γιώργος του Σπυρίδωνα ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ

Καταχανά Μαρίνα του Γεωργίου BOHERINGER

Χαραλαμπογιάννης Αναστάσιος του Νικολάου LOREAL

Κακοταρίτης Γιάννης του Νικολάου MEDIHELM

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.