Αλληλεγγύη στους συναδέλφους της Cosco και στο Σωματείο τους, ΕΝΕΔΕΠ

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, οι εργαζόμενοι από τον κλάδο, εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας στις εγκαταστάσεις της Cosco, στον δίκαιο αγώνα που διεξάγουν για την υπογραφή ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης. Ο αγώνας τους είναι αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης της χώρας μας για δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα.

Στηρίζουμε το αντιπροσωπευτικό και γνήσιο σωματείο των εργαζομένων, ΕΝΕΔΕΠ, το οποίο μπήκε οργανωτής της πάλης τους για σύγχρονα δικαιώματα. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις δυνάμεις καταστολής και την τρομοκρατία που ξετυλίχτηκε με περίσσια και ταχύτατα κρατικά χαρακτηριστικά, όπως επίσης και από τα αστικά δικαστήρια.

Ο αγώνας για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, είναι δίκαιος γιατί ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας και δεν μπορεί κανένα κράτος και αστικό δικαστήριο να τον σταματήσει. Οι ανάγκες μας πρέπει να μπούν στο προσκήνιο και θα το επιβάλλουμε εμείς με τους αγώνες μας.

Τιμάμε τους αγώνες της τάξης μας, συμμετέχοντας μαζικά και αγωνιστικά στο απεργιακό συλλαλητήριο της 1ης Μάη!!Διεκδικούμε τη δουλειά και τη ζωή που μας αξίζει!

ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΜΑΗ, ΣΤΙΣ 10:30 Μ.Μ., ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.