Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων στην «Αφοί Βλάχου»

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων στην «Αφοί Βλάχου», για την επαναπρόσληψη συναδέλφου

Το Συνδικάτο Φαρμάκου εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζόμενων της «Αφοί Βλάχου» και την  απόφαση τους για απεργία τη Τετάρτη 17/7/2019, με σκοπό να σταματήσει η εκδικητική απόλυση συναδέλφου τους και μέλους της Σωματειακής Επιτροπής της επιχείρησης και η επιχείρηση να προχωρήσει άμεσα στην  επαναπρόσληψη του.

Η εργοδοσία, σε αντίθεση με τις δεσμεύσεις που είχε δώσει στους εργαζόμενους, δεν θα απορροφήσει τον εργαζόμενο από την Trenkwalder, αλλά ούτε θα τον ξαναπροσλάβει μετά τη πάροδο ενός μήνα, όπως είχε δεσμευτεί και πράξει με άλλους εργαζόμενους, που ήταν επίσης ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι.

Η απόλυση είναι εκδικητική και δεν πρέπει να γίνει βήμα πίσω από την επαναπρόσληψη του. Ο εργαζόμενος είναι πρωτοπόρος στην εργασία του, αλλά και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων μέσα από τη Σωματειακή Επιτροπή, καθώς και από τη θέση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής. Τέτοιες ενέργειες δεν τρομάζουν, αλλά πεισμώνουν τους εργαζόμενους και με την ενότητα τους θα κερδίσουν την επαναπρόσληψη του συναδέλφου.

Καλούμε την εργοδοσία να προχωρήσει άμεσα στην επαναπρόσληψη του εργαζόμενου.

Οι εργαζόμενοι στο Φάρμακο εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την στήριξή μας στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων στην «Αφοί Βλάχου».

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.