Αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ

TRADE UNION OF MEDICINE, COSMETICS & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA, PIRAEUS & ISLANDS

Χαλκοκονδύλη 56, 1ος ορ, γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 2105232760 , φαξ 2105247494

E – mail: syndfarm@yahoo.gr

12/10/2023

Οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Φαρμάκου και Καλλυντικού εκφράζουμε την σταθερή και αταλάντευτη αλληλεγγύη στον πολύχρονο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στην συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική ισραηλινή κατοχή.

Καλούμε τους εργαζόμενους  του κλάδου πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά να δράσουμε για την στήριξη του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Ελευθερία!

Σε κάθε χώρο δουλειάς να ηχήσει παντού το σύνθημα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Εδώ και 75 χρόνια το κράτος-δολόφονος του Ισραήλ, με την ανοιχτή στήριξη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ δολοφονεί έναν ολόκληρο λαό!

  • Έχει εισβάλει στην γη των Παλαιστινίων και καταλαμβάνει τα 3/4 του εδάφους της και προχωρεί στην ερήμωση τους.
  • Η δολοφονική μηχανή του Ισραήλ δολοφονεί καθημερινά αθώους αμάχους και μικρά παιδιά
  • Πάνω από 2.500.000 άνθρωποι ζουν υπο καθεστώς μόνιμου αποκλεισμού σε μια ανθρώπινη φυλακή στην Λωρίδα της Γάζας, για πολλές ώρες την ημέρα ψωρίς ρεύμα, νερό, χωρίς φαγητο και φάρμακα.

Κυβερνήσεις, αστικά κόμματα, ΜΜΕ, τρολ του ίντερνετ, μηχανισμοί πρεσβειών κ.α. έχουν προχωρήσει σε έναν τεράστιο πόλεμο προπαγάνδας και αντιστροφής της πραγματικότητας, για να δικαιολογήσουν τα διαχρονικά ισραηλινά εγκλήματα. Επιδιώκουν να ταυτίσουν την αλληλεγγύη με τον Παλαιστινιακό λαό με «τρομοκρατία», μιλάνε μέχρι και για ποινικοποίηση της εμφάνισης της σημαίας της Παλαιστίνης.

Καταγγέλλουμε την υποκρισία τους που «ανακάλυψαν», μόλις πριν λίγες μέρες, ότι στην Παλαιστίνη γίνεται πόλεμος.

Η υποκρισία όλων αυτών των δυνάμεων έχει λόγο και αιτία, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου και των γεωστρατηγικών στόχων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην περιοχή. Για αυτό τον λόγο η τρομοκρατία του Ισραήλ απέναντι σε ολόκληρους λαούς βαφτίζεται «δικαίωμα στην αυτοάμυνα», ενώ ο αγώνας του λαού της Παλαιστίνης να ζήσει ελεύθερος καταγγέλλεται ως «τρομοκρατία».

Τα Συνδικάτο μας καταγγέλλει την στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης, στάση στήριξης της ισραηλινής κατοχής. Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού

Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη των λαών, για να ζουν οι λαοί αδελφωμένοι! Να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή, με μια Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του ‘67, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ! Να επιστρέψουν όλοι οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ! Να απελευθερωθούν άμεσα όλοι οι Παλαιστίνιοι και άλλοι πολιτικοί κρατούμενοι που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές!

Εδώ και τώρα:

  • Να αποσυρθεί η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή.
  • Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ
  • Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 19:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.