Έκτακτο Δελτίο Τύπου!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής-Πειραιά καταγγέλλει την εργοδοσία της ΦΑΜΑΡ, που σήμερα, ημέρα κλαδικής απεργίας στο Φάρμακο για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, κάλεσε αστυνομικές δυνάμεις για να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους και να εμποδίσει την παρέμβαση του Συνδικάτου. Λαγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε το διασπαστικό επιχειρησιακό σωματείο, το οποίο εδρεύει στο εργοστάσιο του Αυλώνα, που ελέγχεται από τον εργοδοτικό συνδικαλισμό και ανήκει στην επίσης διασπαστική Π.Ο.Ι.Ε., η Διοίκηση του οποίου όχι μόνο προχώρησε σε απεργοσπασία και δεν πήρε απόφαση για απεργία αλλά διέδιδε όλες αυτές τις μέρες ότι η απεργία είναι παράνομη!

Τα σχέδια τους δεν πέρασαν! Η απεργία μας ήδη καταγράφει σημαντικά ποσοστά συμμετοχής σε μεγάλους χώρους του κλάδου. Από τα ξημερώματα το Συνδικάτο μας συνεχίζει τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του για την σημερινή απεργία σε όλους τους χώρους. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω από το δίκαιο αίτημα μας να υπογραφεί εδώ και τώρα Συλλογική Σύμβαση που να καλύπτει τις ανάγκες των εργαζομένων.

Όλες και όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση συγκέντρωση στις 15:00, έξω από τα γραφεία του ΣΦΕΕ (Αγρινίου 3 – Χαλάνδρι).

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.